خرید قاب گوشی بدون شک، امروزه جزو یکی از مهم ترین و کاربردی ترین لوازم جانبی موبایل به حساب می آید که علاوه بر تنوع پذیری و زیبایی گوشی، باعث سالم ماندن و حفاظت از گوشی هم می شود. در میان تمامی برندها و مدل های قاب گوشی، قاب چرمی نیز، محبوبیت بالایی در میان رقبا دارد و ظاهر کلاسیک و متنوعی که این نوع قاب ها به گوشی می دهند، توانسته در بازار جهانی، جزو رده بالا های حوزه خودش قرار بگیره. در این مقاله قصد داریم، یک راهنمای خرید قاب چرمی کامل رو در اختیار شما قرار بدهیم تا قبل از خرید هر نوع قابی، با مزایا و معایب آنها آشنا بشید.
این قاب ها به دلیل ساختار و جنس بدنه خود، عموما دوام و عمر نسبتا خوب و بالایی دارند و به خوبی از گوشی های نسل جدید می توانند محافظت بکنند. در کنار همه این موارد، خرید قاب چرمی، موضوعی نیست که خیلی جوان پسند باشد و به خاطر ظاهر کلاسیکی که به گوشی ها می دهد؛ عمدتا مخاطبانش افراد بزرگ سال و میان سال با رنج سنی 30 به بالا هست و زیاد نوجوان هایی که تمایل به خرید قاب گوشی دخترانه یا فانتزی و ترند دارند، جذب این نوع قاب ها نمی شوند.
ما در قابکده تلاش کرده ایم تا به کاربرانی که تمایل به خرید قاب گوشی چرمی دارند و زیاد اطلاعات کاملی در این باره ندارند و نیاز به راهنمای خرید قاب چرمی دارند؛ جدید ترین و کامل ترین مطالب در این باره رو اراعه دهیم… پس اگر جزو این افراد هستین خواندن این مقاله رو از دست ندهید.
قاب چرمی چیست؟
قاب چرمی، نوعی از قاب گوشی های ضد ضربه هست که به دلیل جنس بدنه ای که دارد، در برابر ضربه و گرما مقاومت خوبی دارد. جنس بدنه این قاب ها، معمولا از جنس چرم مصنوعی هست که در طرح ها و رنگ های مختلف در دسترس هستند.
در ادامه این مقاله شمارو با مزایا و معایب قاب های چرمی که قبل از خرید قاب گوشی باید به آن توجه کنید رو برای شما بازگو می کنیم.
مزایای قاب گوشی چرمی
-
ظاهر کلاسیک و خوش دست
خرید کاور گوشی چرم امروزه به دلیل ظاهر زیبایی که دارد بسیار محبوب شده است. ظاهر این نوع قاب ها، عموما کلاسیک هست و به دلیل جنس بدنه، بسیار خوش دست و نرم هستند. این نوع گارد گوشی علاوه بر این که در طرح ها و رنگ های مختلفی وجود دارد امکان شخصی سازی و چاپ لیزری هم روی قاب ها برای کاربر فراهم کرده است و به راحتی می توانید متن و المان های مورد نظر خودتون رو روی این قاب ها حک کنید و قاب گوشیتون رو با لباس های چرم مثل دستکش، کمربند و یا حتی کت چرمتون ست بکنید.
-
دوام و عمر بالا
موردی که در این راهنمای خرید کاور چرمی باید به آن اشاره می کردیم، دوام و عمر بالای چرم است. همان طور که می دانید محصولات چرمی، قالبا کیفیت و دوام بسیار بالایی دارند و در مدت طولانی قابل استفاده هستند. فرآورده های چرمی اصولا در برابر رطوبت هم مقاوم هستند و به راحتی آب و مایع جات جذب آن نمی شوند.
البته باید به این نکته هم توجه ویژه کرد که، کیفیت چرم اصل خیلی با چرم مصنوعی کارخانه ای متفاومت است و ممکن است تمامی این مواردی که در بالاتر و یا ادامه این مقاله به شما می گوییم روی چرم های مصنوعی صدق نکند. پس بهتر است هنگام خرید قاب چرم؛ حتما از کیفیت و جنس چرم به کار رفته اطمینان حاصل کنید.
-
نقش پذیریری و حکاکی
همان طور که در بالاتر به شما گفتیم، یکی از ویژگی های خوب این نوع قاب ها، قابلیت حکاکی روی آن هست که خیلی راحت با لیزر های مخصوص می توانید طرح مورد نظرتون رو طبق سلیقتون روی قاب گوشی حک بکنید.
-
وزن کم، ظرافت بالا
از مشکلات جدی و خیلی زیاد افرادی که به فکر خرید قاب گوشی جدید مخصوصا قاب اپل هستند، می توان به کاهش چشم گیر ظرافت گوشی اشاره کرد. عموما این افراد به دلیل گران بودن گوشی های هوشمندشان، دنبال بهترین قاب ضد ضربه بازار می گردند و از مشکلات این نوع قاب ها و قاب های فانتزی می توان به کاهش ظرافت گوشی اشاره کرد. این قاب ها به دلیل کارکردی که دارند، بسیار حجیم و بزرگ هستند تا کمترین آسیب به گوشی شخص وارد شود، ولی خرید قاب چرمی این مشکلات رو تا حدودی حل کرده است، حال با خود می پرسید چطور ممکن است؟
قاب های چرمی جزو سبک ترین و ظریف ترین قاب های موجود در بازار هستند که علاوه بر محافظت خوب از گوشی، ظاهر نازک و ظریف گوشی های امروزی رو زیاد تغییر نمی دهند و گوشی خوش دست باقی می ماند.
معایب قاب چرمی
-
در دسترس نبودن برای همه گوشی ها
قاب های چرمی، عموما مثل قاب سیلیکونی و قاب گوشی فانتزی زیاد در دسترس نیستند و فقط برای بعضی از مدل گوشی ها می توانید از آنها استفاده کنید.
-
عدم حفاظت کامل از صفحه نمایش
یکی از مشکلات قاب چرمی، دقیقا مانند بیشتر قاب های موجود در بازار؛ عدم پوشش کامل صفحه نمایش هست که همین موضوع باعث می شود اگر گوشی یا زاویه خاصی، از قسمت صفحه نمایش سقوط بکند، ممکن است باعث شکستن ال سی دی گوشی شما بشود، برای جلوگیری از این موضوع می توانید از قاب های 360 درجه استفاده بکنید. اگر نمی دانید قاب 360 درجه چیست، می توانید مقاله مربوطه در سایت قاب کده رو برسی و مطالعه بکنید.
البته راه دیگری هم برای رفع این مشکل وجود دارد، آن هم استفاده از قاب های چرم، در دار یا کیفی هست که در ادامه به صورت کامل آن را به شما معرفی می کنیم.
انواع قاب چرمی
-
قاب کیفی یا در دار
-
قاب چرمی کلاسیک
-
قاب چرمی مات
-
فاب چرمی دست دوز
قاب کیفی یا در دار
این نوع قاب ها اغلب همراه با یک درپوش متصل به قاب اصلی هستند که درست مانند یک کیف پول، گوشی شمارو می پوشاند. این مدل قاب چرمی عموما در دو مدل آهنربایی و دکمه ای در بازار یافت می شوند که در مدل آهنربایی، داخل درپوش این قاب ها یک آهنربای کوچ قرار دارد که به صورت مگنتی وقتی در پوش رو به قاب اصلی نزدیک می کنید خیلی سریع بسته و محکم می شود، از خوبی های خرید قاب کیفی، این هست که به خوبی از صفحه نمایش محافظت می کند.
قاب چرمی کلاسیک
قاب های چرمی کلاسیک، اغلب با چرم طبیعی ساخته می شوند و ظاهری کاملا کلاسیک و شیک رو به گوشی شما می دهند. این قاب ها معمولا با طرح های ساده یا کروکودیلی در بازار یافت می شوند که طی برسی انواع قاب گوشی های مختلف قیمت قاب چرمی از بازه 150 هزار تومان تا 2 میلیون تومان برای قاب با چرم اصل در بازار وجود دارد.
قاب چرمی مات
این قاب ها از چرم مصنوعی یا طبیعی با پوشش و رنگ مات ساخته می شود که لکه و اثر انگشت روی آن باقی نمی ماند و در برابر خش و خوردگی مقاومت خوبی دارند. اگر جزو افرادی هستین که هنگام غذا خوردن زیاد از گوشی استفاده می کنید، خرید قاب مات خیلی برای شما مناسب تر هست.
نتیجه گیری
امیدواریم این راهنمای خرید قاب چرمی برای شما مفید بوده باشه، ما در این مقاله سعی کردیم کامل ترین نکات از مزایا و معایب قاب های چرمی رو به شما معرفی بکنیم تا هنگام خرید، بتوانید راحت تر محصول مورد نظر خودتون رو سفارش دهید.
4 پاسخ
مطلب مفیدی بود
لطف دارید، ممنون از نظرتون
بسیار کاربردی بود
لطف دارید